top of page

ONZE DIENSTEN

Global bouw biedt een compleet scala van diensten waarmee we alle typen opdrachtgevers van dienst zijn. Van woningbouw tot verbouw, onderhoud en renovatie. Wij werken op elke schaal, van heel groot tot bijzonder klein. Bouwen is ons vak. We richten ons op het creëren van optimaal woonplezier voor onze klant. We doen dit door kwalitatieve en creatieve oplossingen te verzorgen die aansluiten bij de stijl van de woning en de persoonlijkheid van onze klant. Om hoge kwaliteit te garanderen werken we met vaste eigen mensen en vaste toeleveranciers.

VERBOUW

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw huidige woning of zit er een verbouwing aan te komen? Zo krijgt uw woning een andere uitstraling en vaak ook meer waarde. Global bouw is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en heeft de afgelopen jaren vele projecten succesvol afgerond. Wat uw wensen ook zijn, intern of extern, we denken graag met u mee en realiseren een verbouwing in een zo kort mogelijk periode. Door een strakke planning, reduceren we de overlast van de verbouwing van uw woning tot een minimum. Bij verbouw kunt u denken aan een aanbouw, nieuwe badkamer/toilet, plaatsen van dakopbouw/dakkapel, vervangen van kozijnen, plaatsen van een serre, etc. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

AANBOUW

Door middel van het uitbouwen van uw woning, creëert u meer leefruimte en dus ook meer woongemak. Gemiddeld plaatsen we een standaard aanbouw/uitbouw binnen drie weken. De aanbouw wordt vakkundig voorzien van elektra-, gas- en watervoorzieningen (volgens de NEN vormen). Kozijnen en ramen plaatsen we in kunststof of hardhout, voorzien van dubbelglas. Hierbij plaatsen we het best isolerende dubbelglas waardoor u extra energie kunt besparen.
Een uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u wel een (lichte) bouwvergunning nodig. Wij helpen u graag met het aanvragen en verkrijgen van de vergunning. Global bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering.

ONDERHOUD

Tijdig onderhoud van uw woning of bedrijfspand is van cruciaal belang. Wacht met het onderhoud van uw woning niet tot het te laat is. Goed onderhoud voorkomt later grote uitgaven aan herstel of vervanging van bijvoorbeeld daken, kozijnen of deuren. Global bouw zorgt ervoor dat uw woning of pand er weer netjes bij staat.

www.globalbouw.com global bouw onderhoud aannemer bouwbedrijf
restauratie global bouw www.globalbouw.com aannemer bouwbedrijf

RESTAURATIE

Naast renovatie verrichten wij ook restauratiewerkzaamheden. Ben je in het bezit van een historisch pand waarvan de lijsten of ornamenten geheel of gedeeltelijk zijn verdwenen? Wij van Global bouw herstellen al het werk in originele staat. Wij realiseren onze restauraties door onze uitgebreide kennis van de oude bouwmethodes, aangevuld met moderne restauratietechnieken. Graag komen we bij u langs om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak uit te werken, zodat het pand in originele staat kan worden hersteld en het zijn historische waarde behoudt. Wij bieden een toekomst voor het verleden.  

RENOVATIE

Wenst u uw woning te laten renoveren? Oude woningen behoeven wat meer aandacht dan nieuwbouwwoningen. Global bouw weet nieuwe met oude materialen te combineren en verwerken om uw renovatie project tot een succesvol eind te brengen. Bij renovatie kunt u onder andere denken aan draagconstructies, metsel en voegwerk, vervangen ramen, tegelwerk, vloer- plafond- en wandafwerking, sanitair, etc. Wij staan garant voor uw wooncomfort.

renovatie global bouw bouwbedrijf aannemer www.globalbouw.com

STUKADOORSWERK MET GIPSSPUIT

bouwbedrijf global bouw stukadoorswerk gipsspuit gipsspuitmachine ritmo
bouwbedrijf global bouw stukadoorswerk gipsspuit gipsspuitmachine ritmo

Wilt u de komende jaren genieten van prachtig afgewerkte muren en plafonds? Laat uw woning dan stuken. Hierbij gaat het om het egaal afwerken van uw muren en/of plafonds met een cement- of gipslaag. De stuklaag wordt aangebracht over gipsplaten, metselwerk of beton. U kunt kiezen tussen het stuken als onderlaag of als eindafwerking. De meeste stukadoors worstelen met het pleisteren van het gips met de hand. Global bouw hiertegen is in het bezit van gipsspuitmachines. Het stukadoren met een gipsspuit kent veel voordelen. Het gewenste resultaat wordt 2 keer zo snel bereikt dan het traditioneel stukadoren met de hand. Naast het besparen van de kostbare tijd, kunt u ook rekenen op betere kwaliteit. Zowel het mixen als het aanbrengen van de te verspuiten materialen met een gipsspuit zorgen voor minimale rommel in uw huis. Op het moment zijn we in het bezit van 4 gipsspuitmachines. Hiermee kunnen we tot wel 1600m2, zowel dun (2 mm) als dik (3 cm), per week spuiten. Dit betekend dat wij ook inzetbaar zijn voor de grotere projecten. Wilt u besparen op het laten stuken van uw muren en/of plafonds? Vraag snel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

bottom of page