top of page

WERKWIJZE

Om u een duidelijk en transparant beeld te geven van onze werkwijze hebben we een stappenplan opgesteld zodat u weet wat u van ons mag verwachten in elke fase van het project. De werkwijze is heel persoonlijk waarbij alles draait om een goeie communicatie. Ons doel is om samen tot een het beste eindresultaat te komen.

STAPPENPLAN

In contact komen

U legt bij ons de beschrijving van uw project neer, zo uitgebreid als u dat zelf wilt. U kunt dit per mail  (info@globalbouw.com) of via het contact formulier op de website doen.

 

Planning van kennismakingsgesprek

Er wordt telefonisch contact met u opgenomen waarbij we afhankelijk van uw aanvraag een aantal vragen kunnen stellen of voorstellen een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Kennismaking, het gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen wij samen uw wensen in kaart en kijken daarbij naar de mogelijkheden. We inventariseren: type woning, indeling, afmetingen, situering, bestaande uitgangspunten, budget en materiaalkeuze.

 

Offerte

Op basis van het schetsplan en de wensen van de opdrachtgever maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor u. In de persoonlijke offerte verwerken we de calculatie van de bouwkosten, alle taken en de afspraken. Let op: alle indicaties worden uitgevoerd op regiebasis.

 

 

Contractvorming

Kiest u voor Global bouw, dan kunnen we meteen aan de slag met het maken van duidelijke afspraken en de planning. Alvorens de opdracht wordt gestart wordt er een aanbetalingsfactuur gestuurd die binnen 5 dagen bekostigt moet worden. De ontvangen voorschot wordt verrekend met de eindafrekening van de opdracht.  

Vergunningen

Indien er een bouwvergunning nodig is, helpen wij u op basis van de technische stukken met de aanvraag bij de gemeente. In deze fase worden alle voorbereidingen getroffen, zoals het bestellen van de benodigde materialen, die leiden tot de volgende stap: de bouw. 

 

 

Start bouw

Er komt een deskundig team op het project om de werkzaamheden te starten. De woning wordt begeleid door een vaste uitvoerder die gedurende de opdracht uw aanspreekpunt is.  We realiseren uw project binnen de afgesproken termijn.

 

Oplevering

De oplevering is een belangrijke gebeurtenis en wordt samen met u gedaan. Als de werkzaamheden zijn afgerond bekijken we het resultaat en handelen we de laatste financiële zaken af.  

bottom of page